Dags att byta bostad? För de flesta är en flytt både jobbig och rolig. Ju mer av det senare desto bättre, och ett sätt att få det så är att anlita en flyttfirma.

Om du bor i Karlskrona och funderar på att flytta underlättar du hela processen om du anlitar en flyttfirma. På adressen https://tryggaflytt.se/flyttfirma-i-karlskrona/ hittar du ett av de bästa alternativen. En flyttfirma med lång erfarenhet vars tjänster ger dig rätt att göra RUT-avdrag. Med flytthjälpen på plats återstår bara att effektivisera flytten så mycket som möjligt.

Organisera flytten i god tid

flyttÄven när du skaffar professionell flytthjälp innebär en flytt mycket arbete. Paulina Draganja är organiseringsexpert och hennes viktigaste tips inför en flytt är att du börjar planera för den i tid. Ett bra sätt är genom att du organiserar själva packningen. Expressen skriver:

“gör en lista. Använd din telefon, dator eller anteckningsbok för att skriva ned vad som behöver flyttas, när det ska ske, och hur det ska gå till. Antingen gör du ett siffersystem, eller så spaltar du upp sakerna per rum, eller varför inte färgkod.”  Säger Expressen.

Om du följer ovanstående tips kan du på ett enkelt sätt kontrollera hela flyttlasset när du väl kommit fram till det nya boendet. Men vad ska du göra med de där grejerna som du behöver i vardagen? Tandborste, klädombyten, sängkläder och annat? Veckorevyn har ett bra tips. Låt en väska vara opackad, i den packar du ned de mest nödvändiga prylarna kvällen innan flytten, eller på morgonen dagen då den ska ske.