Vad för inredningstrender gäller 2019 och lär dig vikten av att ha rätt inredningsdetaljer.

Med Schneider Exxact, som går att hitta här https://www.elkatalogen.se/elinstallation/brytare-uttag/schneider-exxact.html, får du både en modern och hållbar lösning som fungerar genom åren ­– utan att gå ur mode. Det gör att du kan göra om mycket hemma utan att du i framtiden behöver byta ut vägguttag eller strömbrytare.

Inredning för året ­– hållbar och naturlig

Vad gäller för övrigt i inredningsvärlden i år? I en artikel i Expressen går det att läsa om hur experter menar att man måste våga lite själv och att inte bara vägledas av trender. Satsa i stället på det du gillar och tänk efter om materialet är bra och kommer hålla länge. Men det går att se trender som just handlar om hållbarhet och naturliga material.

Att leva hållbart och att göra miljövänliga val behöver inte vara svårt, men det är en omställning om man inte gjort det förut. Man behöver bland annat börja återbruka mer, men även lära sig ett helt nytt sätt att tänka och konsumeraElle Decoration

Vi är med andra ord rätt less på överkonsumtionen och den miljöförstörande massproduktionen från Kina och andra låglöneländer.

I Residence går det vidare att läsa om hur lång livslängd och rena material ska vara i fokus när du inreder hållbart och miljövänlig(are) är annars. Det ska gå att återvinna och det gäller med andra ord att verkligen välja rätt saker med stor omsorg.